donderdag 5 januari 2017

TINE

Geachte Mevrouw Moniek,
Beste Tine,

Iets meer dan een half jaar geleden viel ons virtuele oog op uw weblog 'Hartenjager'. We hebben die met veel interesse gelezen. Hoe U uw datingavonturen omschrijft, belangt ons als relatiebureau ongetwijfeld aan. We konden ons oorspronkelijk niet van de indruk ontdoen dat U datingssites bewust in een slecht daglicht plaatste met uw belevenissen. Stak U de draak met ons? Hoe kon U zich zo bewust verlagen?  Of was U echt die ene uitdaging waarop wij al een tijd ongeduldig wachtten? Daarom zijn wij zo vrij geweest om U geheel vrijblijvend aan ons unieke persoonlijkheidstest te onderwerpen. Schrik niet, we waren zeer discreet in uw dagdagelijkse bezigheden aanwezig. Onbewust was U het centrum van een heel bijzonder experiment.

Wij hebben enkele professioneel opgeleide 'prooien' op U afgestuurd afgelopen maanden voor diverse 'face to face' ontmoetingen. Daarbij kwamen allerlei soorten types aan bod. Zoals verwacht viel U voor ****** onze man met levenservaring en sterke voorliefde voor taal. Heel geraffineerd drong hij uw leven binnen, U gaf hem al vrij snel vertrouwen en het duurde niet lang voor U een relatie met hem begon. U had natuurlijk niet in de gaten dat ****** in feite een lid was van ons team, die U onderwierp aan allerlei testen. Inmiddels heeft hij zijn onderzoek afgesloten en is aan een ander project begonnen.

Met deze mail brengen wij U op de hoogte van zijn en onze bevindingen. U bent echt wel een interessante casus voor ons. We zijn ervan overtuigd dat wij U kunnen coachen om die juiste partner te vinden. Maar wacht U vooral even af voor U zelf weer op jacht gaat.

Vooreerst blijkt dat uw empathisch vermogen exuberant is. Om het even welk verhaal ****** U vertelde, U troostte hem en toonde al te veel begrip. Dit is gerust één van uw grootste pijnpunten te noemen. We kunnen ons voorstellen dat heel veel mannen U hierdoor als een al te makkelijke prooi zien. U zult zich terdege moeten wapenen hiervoor.

Een tweede punt waarmee U zichzelf systematisch van alles op de hals haalt, is het feit dat U een buigzame persoonlijkheid hebt. U bent zelfstandig sterk, maar zodra er een mannelijk sujet in uw nabije omgeving komt, wordt U dat zwakke vrouwtje. U zou als het ware al uw eigendommen achterlaten na enkele weken samen zijn. Een heel concreet voorbeeld is hoewel U heel sterk overtuigd was dat U geen kinderwens had, ****** U toch heel snel aan het twijfelen heeft gebracht. Zo zou het U ook vergaan zijn als hij U een verhuis naar het buitenland had voorgesteld. Of een verbreken met alle contacten met uw vrienden en familie. Ook al hij U helemaal niets beloofd. Op geen enkel moment heeft hij gegarandeerd er enkel voor U te zijn.  U hebt dringend zeer intensieve persoonlijkheidscoaching nodig.

Verder zal U aandacht moeten besteden aan nog enkele punten. Uw dwangmatige melancholieke drift. Al te vaak springt U in die zee van verleden tijd. U bent te vrijgevig als het mannelijke sujetten betreft. In gezelschap verliest U daarenboven uw status van sociale drinker te zijn. U gaat er meermaals over. Daarenboven vertrouwde hij ons toe dat uw seksuele persoonlijkheid nog wat begeleiding mag krijgen. U begrijpt dat we dit liever persoonlijk met U bespreken.

Wij beseffen dat U dit nu even moet verwerken. U voelt zich wellicht een pion in onze handen. Ongetwijfeld kruipt U nu in een slachtofferrol. U heb de neiging om alles nogal te dramatiseren. Daar heeft ****** ons voor gewaarschuwd. Maar het duurt niet lang voor U in zal zien dat wij alleen maar het goede met U voor hebben. U zal niets meer horen van ******. Alle contact zal hij weigeren. Dat is misschien hard, maar specialisten weten dat dit de doeltreffendste manier is om een relatie, hoe kort en onduidelijk ook,  te verwerken. U moet proberen dit niet te overdrijven.

Als U eraan toe bent, kunnen wij U een afscheidsfilmpje sturen dat hij voor U heeft opgenomen. Ook kan U een 'verwerkingspakket' bestellen. Daarin onder andere een gepersonaliseerde boksbal en een gamma aan verschillende soorten condooms. Dit pakket kost €150. Verder raden wij U aan om  zo snel mogelijk bij ons in persoonlijke therapie te gaan en een intensieve coaching te volgen op uw maat. Dit zal een zeer discreet en doeltreffend pakket worden. Neem gerust contact met ons op. Reken op minstens €200 per sessie. Maar wees U ervan bewust, dat dit een investering is waarvan U snel vruchten zal kunnen plukken. Een warm team van specialisten staat voor U klaar.

Ten slotte kunnen wij U meedelen dat wij momenteel een speciale actie hebben. Bij aanmelding ontvangt U een luxueuze badjas.

Hopend U hiermee een dienst te bewijzen en U te helpen naar uw zoektocht naar dat deksel dat op uw potje past,

Weet: zelfs op een kale rots kan liefde groeien.

Hoogachtend,

*******************  van ******************************